Støtt Eina Vel

Bli medlem!

Medlemskontingenten for 2019 er på kr 100,- Ditt medlemskap i Eina Vel er viktig for oss slik at vi kan fortsette det arbeidet vi gjør for de som bor på Eina. Ikke bare gir dette oss kjærkomne inntekter, men dette gir oss også en økt legitimitet når vi snakker vår felles sak ovenfor Vestre Toten kommune og andre myndigheter.

Vi ønsker å komme på din dør med kontigent i tidsrommet Februar til April. Skulle vi ha glemt DEG, eller du kanskje har glemt oss, kan du sende en e-post til einavel@hotmail.com så leverer vi en innbetalingsgiro til deg.

Alternativt kan du bruke vårt bankkontonummer: 2050 20 37987. Merk innbetalingen med MEDLEMSKONTINGENT 2017. Husk også å påføre ditt navn og antallet personer i husstanden.

Donasjon

Vi ser tilbake på et strålende 2014 i Eina Vel hvor vi har fått rustet opp kjøkkenet og oppgradert med ny kjøkkeninnredning, stekeovn og koketopp. Dette har vi fått gjort takket være alle våre medlemmer og bidragsytere som har vært rause og donert penger fra egen lomme. Alt i alt samlet vi inn 35 000,- på donasjon som er blitt brukt til opprusting av kjøkkenet som alt i alt kostet oss nærmere 50 000,-.

Siden Grendehuset stadig trenger vedlikehold for å kunne skinne og være i den stand som vi ønsker, så vil vi nå sette oss et nytt mål som vi ønsker å nå gjennom 2015. Utleien av huset har økt kraftig de siste årene, med arrangement på helg og i ukedager. Vi ønsker å samle inn donasjoner som vil forenkle renholdet av grendehuset. Med dette ønsker vi å gå til innkjøp av en rengjøringsmaskin som vil forenkle gulvvasken på grendehuset, i tillegg til en vaskemaskin som tåler å vaske mopper. Vi håper å kunne samle inn et sted mellom 30-40 000,- på dette. Alle donasjoner vil selvfølgelig bli øremerket og vi kommer i etterkant til å lage en oversikt over de som har vært med og bidratt. Vi takker for den fantastiske støtten som vi har hatt og håper at denne vil fortsette i 2017 : )